Brand-uri

Produse chimice de uz casnic din Israel SANO sunt produse unice pentru îngrijirea casei, detergenți și clătitori pentru rufe, produse de igienă personală, insectecide, produse din hârtie, odorizante – sigure și eficiente.


Careline este prima companie de cosmetică în Israel, care produce tot sortimentul de cosmetică cu profil de tratament și profilaxie.  
Careline, utilizînd reultatele cercetărilor şi inovaţiei ştiinţifice în produsele cosmetice curative şi preventive, produce mai mult de 2 milioane de unități de cosmetică pe lună din sortimentul de la 700 de produse diferite, inclusiv de îngrijire a pielii şi îngrijire a părului, produse cosmetice, igienice şi parfumuri cu miros seducător. 


Keff propune un sortiment larg de produse cosmetice de calitate înaltă — pentru toți și pentru fiecare. Datorită produselor Keff, procesul de spălare se transformă într-o plăcere adevărată și energizantă.


Seria Natural Formula produsele care restabilesc, hrănesc și întăresc părul. Se potrivesc ideal pentru păr care frecvent au impact de temperature înalte. Produse sunt bazate pe formula care creează un strat protector al părului. Este îmbogățit cu panthenol, nu conține clorură de sodiu, curăță moale și eficient fără a usca părul și pielea. 


Cosmetica din Izrael Crema este o îngrijire delicată a pielii și a părului!
Brand-ul aparține unei din cele mai mari companii israeliene - producători de produse chimice de uz casnic, produse igienice, cosmetică și parfumerie. Produsele sunt dezvoltate la o bază puternică de cercetare stiințifică

Produse Crema sunt îmbogățite cu vitamina E, care este sursă de strălucire sănătoasă și elasticitatea pielii. Iar seria de hidratare Crema este cea mai bună soluție pentru cei care vor să-și păstreze finețea și tinerețea pielii pe durata vieții.


Cînd vorbim despre igiena cavității bucale – vorbim despre Orbitol. Vă îndemnăm să încercați cele mai noi soluții în igiena cavității bucale, elemente unice de îngrijire a dinților. Noi vă ajutăm să obțineți un zîmbet frumos și sănătos prin îngrijirea profesională, plăcută și eficientă a dinților și a gingiilor.