Câștigă un sejur la mare în magazinele SANO

În periodă de 8-30 noiembrie vino la unul din cele 16 magazine sau comandă online pe sano.md produse în valoare de cel puțin 249 mdl și ai șansă să câștigi un sejur la mare în Egipt pentru două persoane și alte premii valoroase din produse chimice și cosmetice.

REGULILE OFICIALE ALE PROMOȚIEI:

PARTICIPANȚI ÎNREGISTRAȚI

Câștigătorul va fi ales cu ajutorul generatorului de numere aleatorii printre toți participanții care au înregistrat cecul într-un magazin SANO și îndeplinesc condițiile promoției. Puteți alege un magazin într-o zonă convenabilă a orașului aici.

Partenerul oficial al promoției este tur operator RAUF WORLD, datorită căruia câștigătorul tombolei va putea beneficia de un tur în Egipt pentru două persoane timp de 7 zile, 6 nopți în perioada 3 decembrie-28 aprilie (cu excepția sărbătorilor de Anul Nou din 20 decembrie până în 10 ianuarie).

RAUF WORLD – oferte unice pentru vacanțe în Egipt, 130 de hoteluri de lux la prețuri atractive. Plecările se efectuează prin zboruri charter confortabile, cu mic dejun și băuturi. Mai multe informații puteți găsi aici.

Magazinele SANO se află în Chișinău și Bălți cu un program de lucru convenabil, înclusiv și în weekend. De asemenea, pentru confortul clienților, există posibilitatea de a comanda online accesând www.sano.md.

Pentru ca clienții să fie mereu la curent cu promoțiile, produsele noi și pentru a beneficia de cashback 10% din fiecare cumpărătură, în magazinele SANO funcționează aplicația mobilă UDS. 

SANO în rețele sociale:

https://www.facebook.com/sanoshop.md

https://www.facebook.com/sanocosmeticschisinau/

https://www.instagram.com/sano_cosmetic/

RAUF WORLD în rețele sociale:

https://www.instagram.com/raufworld.md/